Obnovljeno igralište nosi ime pedagoga i odbojkaškog trenera Muharema Skelića Skele
Brčko

ОBNOVLJENO IGRALIŠTE NOSI IME PEDAGOGA I ODBOJKAŠKOG TRENERA MUHAREMA SKELIĆA SKELE

Sa sinovima preminulog uglednog pedagoga i odbojkaškog trenera Muharema Skelića Skele gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić danas je predao na uporabu obnovljeno igralište u Mjesnoj zajednici Š, koje nosi njegovo ime.

Nadam se da će ovaj teren služiti svojoj svrsi, da će se na njemu rađati novi talenti koji će pronijeti slavu Brčkog kada je u pitanju odbojkaški sport ali i ono po čemu je profesor Skela bio poznat, a to je da će iznjedriti dobre ljude“, istaknuo je gradonačelnik Milić.

On je čestitao svima koji su podržali ovaj projekt, u prvom redu Odjelu za stručne i administrativne poslove, UNDP-ju te Švicarskom i Švedskom veleposlanstvu, koji su financijski pomogli projekt.

Obnovljeno igralište nosi ime pedagoga i odbojkaškog trenera Muharema Skelića Skele

Za buduće generacije 

Igor Skelić, sin profesora Skelića, zahvalio je Vladi, koja je omogućila da se napravi jedan ovakav velelepni teren i što je prepoznala njegovog oca kao nekoga tko je ugradio sebe u ovaj teren svojim radom.

Znate da je dugo godina bio trener i pedagog. Mislim da će ga pamtiti generacije, kako one koje je izveo tako i buduće generacije koje će igrati na ovom terenu. Što se tiče moje obitelji, to je velika stvar“, dodao je Skelić.

Predsjednik Mjesne zajednice Š, Željko Novaković zahvalio je predstojniku Odjela za stručne i administrativne poslove Srđanu Blažiću, gradonačelniku Siniši Miliću i cijelom Pododjelu za potporu mjesnim zajednicama što su pomogli Mjesnoj zajednici da realizira ovaj projekt.

Nadam se da će ovakvih sportskih terena biti što više kako bi mladež na njima provodila vrijeme, a ne tamo gdje nije primjereno“, zaključio je Novaković.

Obnovljeno igralište nosi ime pedagoga i odbojkaškog trenera Muharema Skelića Skele

Projekt „Uređenje postojećeg sportskog igrališta u naselju Š“ ukupne je vrijednosti 25.950 KM. Brčko distrikt BiH financirao je projekt s 9.456 KM, dok je UNDP putem Fonda za razvoj izdvojio sredstva u iznosu od 16.943 KM. Igralište je uređeno u okviru projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“.

Facebook Komentari