"BIMAL OMEGA" IZABRAN ZA "MUST HAVE" PROIZVOD U KATEGORIJI JESTIVIH ULJA
Brčko

“BIMAL OMEGA” IZABRAN ZA “MUST HAVE” PROIZVOD U KATEGORIJI JESTIVIH ULJA

Na trećem po redu In Store izboru „must have“ proizvoda u Bosni i Hercegovini, jestivo ulje brčanske tvornice BIMAL, BIMAL OMEGA proglašen je dijelom obveznog trgovačkog asortimana.

Na svečanosti povodom promocije 100 „must have“ proizvoda, dodijeljena su prestižna priznanja tvrtkama čiji se proizvodi nalaze na ovoj listi.

-BIMAL OMEGA je „must have“ proizvod u kategoriji jestivih ulja u 2020. godini, što potvrđuje snagu i prepoznatost naših proizvoda. Dodatan značaj ovog priznanja jeste trenutak nagrade, jer visokokvalitetni BIMAL proizvodi od ove godine nose „BEZ GMO“ oznaku čime je naša OMEGA „must have“ BEZ GMO domaći proizvod u svakoj trgovini, a sigurni smo i u svakoj kuhinji, rekla je Nataša Pucar, direktor Korporativnih komunikacija STUDEN Grupe.

Kao ulje sa dragocjenim sastojcima za organizam BIMAL OMEGA je bogata nezasićenom omega-3 masnom kiselinom i vitaminom E, a zahvaljujući recepturi ovo ulje doprinosi održavanju normalnog nivoa kolesterola u krvi. Novi proizvod kompanije BIMAL nosi oznaku „BEZ GMO“ što garantira kvalitet BIMAL OMEGA ulja jer se kontrola sprovodi od njive do stolapotvrđujući da u cijelom procesu nije bilo genetski modificirane sirovine.

Projekt”Must have 100“ jedan je od najvažnijih događaja za FMCG tvrtken u BiH. Značaj se ogleda u tome što trgovci iz In Store baze koja broji 7.000 adresa svih profila trgovina biraju brendove koje po njihovom mišljenju moraju imati na svojoj polici.

Izvor: nula.49

Facebook Komentari