BOJAN BOGDANOVIĆ I SUIGRAČI BJEŽALI IZ DVORANE ZBOG DOJAVE O BOMBI
Košarka

BOJAN BOGDANOVIĆ I SUIGRAČI BJEŽALI IZ DVORANE ZBOG DOJAVE O BOMBI

Bojan Bogdanović zabio je 17 koševa u nepotrebno tijesnoj pobjedi Utah Jazza nad Golden Stateom 113:109, ali prava drama uslijedila je tek nakon utakmice.

Policijski pas reagirao je na paket ostavljen u restoranu unutar Vivid Smart Home Arene, pa je cijela dvorana evakuirana.

Neki od igrača nisu se stigli ni istuširati kad su im rekli da isprazne svlačionicu i napuste dvoranu.

Otprilike dva sata nakon dojave ispostavilo se da u paketu ipak nije eksplozivna naprava, ali cijelom kaosu doprinijela je i pucnjava u obližnjem centru The Complex blizu dvorane, koja nije bila povezana sa sumnjivom kutijom.

-Oko 9:30 primio sam poziv od jednog od naših službenika koji honorarno radi na utakmicama Jazza. Rekao mi je da je sumnjiva kutija ostavljena ispod stola u restoranu u dvorani. Slijedili smo protokol, ispraznili područje zbog opasnosti od detonacije i pozvali bombaški odred. Jedan od policijskih pasa je reagirao na kutiju, objavio je poručnik Carlos Valencia iz policije Salt Lake Cityja.

U 11:32 policija je objavila da je sve čisto.

Utah je protiv desetkovanih Warriorsa uvjerljivo vodio cijelu utakmicu, imao i plus 20 u posljednjoj četvrtini, ali gosti su serijom 21:6 zakomplicirali završnicu.

Bogdanović je do 17 koševa stigao uz šut 7-16, a pogodio je tri od sedam trica te ubilježio pest skokova, tri asistencije i jednu osvojenu loptu. Džezere je s 30 poena predvodio Donovan Mitchell, a Warriorse s 20 Alec Burks.

Izvor: Dnevnik.ba

Facebook Komentari