Lifestyle

Brzo i jednostavno: Neodoljive pisanice s mašnicom gotove za dvije minute

Bliži se Uskrs. Ove godine sigurno će biti drugačiji nego smo navikli, ali to ne znači da se trebamo odreći ukrašavanja našeg doma, po kojeg kolača ili finog ručka.

Galerija

U cijeloj ovoj situaciji dobra stvar je da imamo više slobodnog vremena pa je ovo godina u kojoj napokon možete ostvariti sve one ideje koje ste imali prethodnih godina, ali jednostavno niste stizali zbog obaveza.

Osim toga, ukrašavanje doma za Uskrs idealna je prilika za druženje s ukućanima. Ako imate djecu i njih uključite u sve vaše aktivnosti.

Jedan od nezaobilaznih simbola Uskrsa su pisanice, a upravo njihovo ukrašavanje bit će odlična razonoda i za male i za velike.

Ideja je mnogo, a ovaj put izdvojit ćemo jednostavan i brz način ukrašavanja iz kojeg stoji Katarina, vlasnica Instagram profila __madnessofcreativity.

Za pisanice poput njenih trebate samo svilenu trakicu, lak za nokte u istoj boji i ljepilo kojim ćete pričcžvrstiti mašnicu.

Postupak je vrlo jednostavan i brz.

– Od trakice izradite mašnicu i pomću ljepila je pričvrstite na vrh jaja.

– Lakom za nokte u boji trakice jaju iscrtajte oči spavalice i usne.

I to je to.

Katarina je koristila plastična jaja, a vi možete koristiti i ispuhana ili tvrdo kuhana jaja. Rezultat će u svakom slučaju biti neodoljiva ekipa u vašoj uskrsnoj košarici.

Pisanice ukrašene mašnicom - 1
Pisanice ukrašene mašnicom – 1
Izvor: Zadovoljna.hr

Facebook Komentari