Celine Dion iduće godine stiže u Hrvatsku
Glazba

CELINE DION IDUĆE GODINE STIŽE U HRVATSKU

JEDNA od najpoznatijih i najcjenjenijih zvijezda u povijesti pop glazbe, Celine Dion 5. lipnja 2020. nastupit će u Areni Zagreb, a zagrebački koncert u organizaciji Star produkcije dio je velike svjetske turneje na kojoj će promovirati svoje najnovije studijsko izdanje “Courage”.

Turneja je započela 18. rujna u Quebecu.

“Courage World Tour” uključivat će više od 100 gradova diljem svijeta, a europski dio turneje započet će 23. svibnja 2020. godine u Lodzu u Poljskoj. Osim u brojnim gradovima u Velikoj Britaniji i Njemačkoj, ova velika glazbena diva održat će koncerte i u Belgiji, Švicarskoj, Nizozemskoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Finskoj, Švedskoj, Danskoj, ali i prvi put u Hrvatskoj te na Malti i Cipru, priopćila je u četvrtak izdavačka kuća Menart.

Prošli tjedan Celine Dion objavila je tri nove pjesme sa svog dugoočekivanog albuma “Courage”, koji će diljem svijeta biti dostupan od 15. studenog 2019.

Celine Dion jedna je od najpriznatijih i najuspješnijih izvođačica u povijesti pop glazbe, a tijekom 35-godišnje karijere prodala je gotovo 250 milijuna albuma.

Dobitnica je pet Grammyja, dvije nagrade filmske Akademije, sedam Američkih glazbenih nagrada, 20 nagrada Juno (Kanada) i 40 nagrada Félix (Quebec). Osvajanjem nagrade Diamond Award 2004. godine potvrđen joj je status najprodavanije izvođačice svih vremena, a 2016. godine Billboard Music Awards dodijelio joj je nagradu za životno djelo.

Izvor: Indeks.hr

Facebook Komentari