Cormier će morati biti strpljiv. Evo što je Miočićev menadžer izjavio o uzvratu...
Ostali sportovi

CORMIER ĆE MORATI BITI STRPLJIV. EVO ŠTO JE MIOČIĆEV MENADŽER IZJAVIO O UZVRATU…

Daniel Cormier potvrdio je da UFC i predsjednik kompanije Dana White razgovaraju sa Stipom Miočićem o datumu borbe. Uz to, Cormier je dodao da će mu to biti posljednja borba u karijeri.

Ipak, treću borbu Miočića i Cormiera najvjerojatnije nećemo vidjeti do 2020. Naime, Miočićev menadžer Jim Walter javio je u priopćenju da se njegov klijent oporavlja od ozljede oka koju je zadobio u iscrpljujućem revanšu. Do ozljede je došlo nakon što je Cormier upotrijebio sličnu taktiku kao u prvom meču gurnuvši prst u Miočićevo oko.

Gospodin Miočić se oporavlja od ozljede oka koju je zadobio tako što je nekoliko puta uboden prstom u oko. Zdravlje i sigurnost našeg klijenta je naš prioritet. Uzbuđeni smo što će se boriti u sedmoj uzastopnoj borbi za svjetsku titulu kada se vrati od ozljede, napisao je Walter u priopćenju koje je objavio ESPN.

Brojni ljudi u MMA svijetu zamjeraju takvu taktiku Cormiera, a mnogi smatraju kako je zahvaljujući njoj stigao do nokauta u njihovoj prvoj borbi, kada je srušio Miočića već u prvoj rundi. U revanšu mu to nije upalilo, u iscrpljujućoj borbi slavio je Miočić nokautom u četvrtoj rundi.

Da će se ova borba dogoditi, sugerira i Best Fight Odds, stranica koja se bavi ponudama za klađenje na borilačke priredbe. Uvrstili su ponudu za treću borbu Miočića i Cormiera, a rade tako da računaju srednju vrijednost ponuda najvećih svjetskih kladionica i za sada nema favorita. Na Miočića i Cormiera koeficijent za pobjedu je 1.91.

U prvoj borbi kada je pobijedio Cormier, favorit je bio Miočić, a kada je slavio Stipe u revanšu, kladionice su više šanse dale DC-u.

Izvor: Dnevnik.ba

Facebook Komentari