ČOVIĆ NA ZATVARANJU KONFERENCIJE 30. MEĐUNARODNOG DAAAM SIMPOZIJA U ZADRU
BiH

ČOVIĆ NA ZATVARANJU KONFERENCIJE 30. MEĐUNARODNOG DAAAM SIMPOZIJA U ZADRU

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora Dragan Čović nazočio je zatvaranju konferencije 30. međunarodnog simpozija DAAAM (Danube Adria Association for Automation and Manufacturing), koji se od 23. i 26. listopada održavao u Zadru u organizaciji i pod pokroviteljstvom Dunavske rektorske konferencije.

Organizator 30. međunarodne konferencije je DAAAM International Vienna, a suorganizatori su Sveučilište u Mostaru, Tehnološko sveučilište Beč, Austrijsko društvo inženjera i arhitekata – ÖIAV 1848, Međunarodna inženjerska akademija – Srednjoeuropski ogranak (IAE -CEB), Sveučilište primijenjenih znanosti – Technikum Wien, priopćio je Ured za informiranje HDZ-a BiH, prenosi Fena.

Glavni je cilj simpozija pružiti svjetski forum koji se svake godine održava u srednjoj Europi radi razmjene znanja, iskustava, rezultata i informacija povezanih s različitim aspektima napredne proizvodnje i moderne automatizacije.

DAAAM – međunarodni simpozij pokriva sve aspekte dizajna, proizvodnje, iskorištavanja i održavanja tehničkih proizvoda te sve aspekte razvoja i uporabe industrijske i uslužne automatizacije.

Opseg simpozija obuhvaća znanstvene, tehnološke i praktične koncepte koji se tiču ​​istraživanja, razvoja i realizacije naprednih koncepata automatizacije i umrežavanja, nudeći jedinstvenu priliku stručnjacima da se upoznaju i razmjenjuju ideje, navodi se u priopćenju.

Izvor: Dnevnik.ba

Facebook Komentari