ČOVIĆ SE SASTAO S NAČELNIKOM PILJIĆEM U DOMALJEVCU
BiH

ČOVIĆ SE SASTAO S NAČELNIKOM PILJIĆEM U DOMALJEVCU

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović danas se sastao sa Stjepanom Piljićem, načelnikom općine Domaljevac Šamac, u zgradi općinske uprave u Domaljevcu. Sastanku su nazočili i Đuro Topić, predsjednik Vlade Županije Posavske, te članovi užeg rukovodstva Općinskog odbora HDZ-a BiH Domaljevac-Šamac.

O stanju i aktivnostima na području općine, te stranačkim aktivnostima govorio je Stjepan Piljić, načelnik općine Domaljevac Šamac. Piljić je naglasio i aktualnu političku situaciju u općini, te je govorio o aktualnim projektima, gdje je izdvojio projekt vodoopskrbe na području općine, ali i realizaciju projekata koji se moraju realizirati u suradnji s višim razinama vlasti, infrastrukturnim projektima, te svim drugim bitnim temama za ovu općinu.

Na sastanku je razgovarano o razvoju općine u svakom pogledu, od javnog i društvenog, preko ekonomskog i gospodarskog funkcioniranja, jer su te teme naglašene važnim za funkcioniranje ove lokalne sredine.

Čović je nazočne upoznao s aktualnom političkom situacijom, ali i naglasio važnost budućih lokalnih izbora. Također je naglašeno kako će HDZ BiH podržati Kolindu Grabar Kitarović, kandidatkinju HDZ-a RH na predsjedničkim izborima u Republici Hrvatskoj, te je upućen poziv sa sastanka za potporu u što većem broju.

Razgovaralo se i o uobičajnim temama oko svega onoga što stranku očekuje u budućem političkom djelovanju, razmijenjena su mišljenja oko pitanja što se sve treba mjenjati i popraviti, kako bi bili još učinkovitjii u narednom razdoblju, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Dnevnik.ba

Facebook Komentari

Oznake