ČOVIĆ VJERUJE DA ĆEMO VIJEĆE MINISTARA IMATI DO KRAJA GODINE
BiH

ČOVIĆ VJERUJE DA ĆEMO VIJEĆE MINISTARA IMATI DO KRAJA GODINE

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine izjavio je danas nakon sjednice Kolegija ovog Doma da su imenovana nadležna povjerenstva ovog Doma, te će sjednica Doma naroda najvjerojatnije biti održana 20. prosinca.

Na upit novinara sastaje li se danas s nekim predstavnicima međunarodne zajednice Čović je rekao kako imaju sastanak s nekim predstavnicima, te je to sasvim normalno s obzirom da ovih dana zasjedaju veleposlanici PIC-a.

-Vjerujem da će razgovori biti relaksirajući obzirom da slijedi imenovanje predsjedatelja Vijeća ministara BiH, rekao je Ćović, pišu Nezavisne.

Dodao je kako vjeruje da će Vijeće ministara biti imenovano do kraja ove godine, te ne vidi razloga za neko “zatezanje”.

Denis Zvizdić, predsjedatelj Zastupničkog doma BiH kazao je kako je na današnjoj sjednici proširenog Kolegija razgovarano o sutrašnjoj posebnoj sjednici na kojoj će biti imenovana povjerenstva i time završeno konstituiranje Parlamenta, te potvrđivanje Zorana Tegeletije na mjesto predsjedatelja Vijeća ministara.

-Nadam se da će do kraja godine biti konstituirano Vijeće ministara, a prva redovita sjednica ovog Doma biće 28. prosinca, rekao je Zvizdić.

Dnevnik.ba

Facebook Komentari