Detalji tragedije u Tuzli:
Crna Kronika

DETALJI TRAGEDIJE U TUZLI

U tijeku je očevid u tuzlanskom naselju Paša Bunar, gdje je rano jutros došlo do tragedije u kojoj je stradao bračni par srednjih godina, a ozlijeđen je jedan od njihove dvojice sinova.

Muškarac H. Z. je, navodno, tijekom svađe usmrtio suprugu Dž. Z., a zatim aktivirao bombu, kojom je ubio sebe, a ranio jednog od svoje dvojice sinova, koji su blizanci u dobi od 20 godina.

Iz UKC-a Tuzla je potvrđeno da je u tu zdravstvenu ustanovu dovezena osoba A. Z. (1999).

Prema riječima glasnogovornice UKC-a Tuzla Ersije Aščerić Mujedinović, mladić je svjestan, komunikativan i trenutno stabilan .

“Odvezao sam kćerku na autobus, kad sam se vratio vidim vozilo Pokopa, pitam šta se desilo, kažu susjeda naš zaklao ženu i bacio bombu. Sebe ubio, a ranio sina” – kazao je susjed ove obitelji Sead Jogunčić.

Dodao je da susjede zna iz viđenja, te da zna da su oboje radili u nekom osiguranju.

“Bili su jako fini oboje, ne bih nikad rekao da bi se tako nešto moglo desiti”.

Slično kaže i Fatima Ustavdić, koja živi tri zgrade dalje i koja kaže da obitelj poznaje godinama.

“Svi smo u šoku. To je jako fina obitelj , poznajemo ih godinama, uvijek su se fino javljali. Kad mi je sin umro dolazili su mi na žalost, mogu samo najbolje reći o njima”.

Dodaje da su “djeca jako fina, kulturna, te da nikad nikakvih problema s bilo kim od njih nije bilo”.

“To je bilo rano jutros, čulo se kad je puklo. Mali ovaj što nije povrijeđen je valjda istrčao i vikao: “Spasite mi brata!” – kaže Ustavdić.

Izvor: Dnevnik.ba

Facebook Komentari