Nogomet

FOTO: TAKO TO RADI IVAN RAKITIĆ! HRVATSKI AS SE NAPOKON OGLASIO I TO FOTOGRAFIJOM KOJA DIRA RAVNO U SRCE Evo što Raketa osjeća za Hrvatsku…’

Otkazivanje Ivana Rakitića hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji za eurokvalifikacijske oglede protiv Slovačke i Azerbajdžana podiglo je veliku prašinu u hrvatskim medijima i o toj se tematici posljednjih dana puno pisalo.

Sada se putem društvenih mreža oglasio i sam Rakitić. On je na Instagramu podijelio fotografiju iz dječačkih dana uz emotivnu poruku:

“Sjećam se kada je otac bratu i meni otvorio kutiju u kojoj su bila dva dresa s hrvatskim kockicama. Danima smo samo u njima išli u školu, po deset dana bi samo njih nosili, ništa drugo nismo htjeli, čak bismo i spavali u tim dresovima!”, napisao je Rakitić uz objavljenu fotografiju.

Očito je veznjak Barcelone ovom porukom želio istaknuti privrženost dresu Vatrenih…

“Iznenadio me, isto tako mislio sam da će otići u PSG zadnji dan prijelaznog roka. Takav je nogomet, neki drugi igrači se nisu dogovorili i on je izostao iz toga posla. Na izborniku i njemu je da poslije ove utakmice sjednu i razgovaraju. Svaki igrač je dobrodošao, hrvatska reprezentacija ima svoje regule, a Rakitića ćemo gledati na Europskom prvenstvu. Mislim da će igrati dobru rolu i sigurno se naći s izbornikom”, rekao je ranije Šuker na temu Rakitićeva izostanka, a s njegovim se mišljenjem složio i Dalić.

“Predsjednik je u pravu kada kaže da nam treba svaki igrač. Treba nam i Ivan Rakitić. Podržavam Šukera u tom razmišljanju i akciji”.

Izvor: Jutarnji.hr

Facebook Komentari