Gospodin savršeni zavoravio na cure i ljubio zgodnu pjevačicu
TV & Film

GOSPODIN SAVRŠENI ZABORAVIO NA CURE I LJUBIO SE SA ZGODNOM PJEVAČICOM

NOVI tjedan showa Gospodin Savršeni započeo je bajkovitim spojem na Brijunima, no povratak u realnost i nova ceremonija ruža ponovno su zaoštrili neke odnose. Na kraju večeri, osoba koja se najmanje istaknula u svim zavrzlamama, na iznenađenje mnogih – napustila je show.

Gospodin Savršeni još je jednom pokazao koliko je romantična duša te je isplanirao idiličan spoj na Brijunima posebno za Nušu. Osim što su razgledavali ljepote otoka i igrali golf, par se vozio u Titovom Cadillacu kojim su se potom odvezli na večeru.

“Mislim da sam uspio napraviti sve što je u mojoj moći da nam bude lijepo. Još je rano pričati da sam zaljubljen, ali da mi se sviđa – da”, priznao je Mijo kojem je sa slovenskom pjevačicom bilo vrlo lijepo te je bajkoviti spoj odlučio okruniti ružom i – poljupcem!

“Od prvog dana smo kliknuli, imamo ista razmišljanja, čak imamo i neke zajedničke stvari, s Nušom mi je taj trenutak i poljubac puno značio”, izjavio je neženja koji je spontanim poljupcem iznenadio sretnu odabranicu.

“Ružu sam očekivala, ali ne i ono što je slijedilo. Mislim da bi se poljubac dogodio kroz vrijeme, ali on je odabrao ovaj trenutak i samo sam dozvolila da se dogodi”, očarano je rekla Nuša.

Dok je par uživao na Brijunima, djevojke u vili su imale degustaciju vina, a onda je uslijedio povratak u vilu i nova ceremonija ruža.

Na koktel partyju uoči ceremonije pojedine djevojke su nastavile s provokacijama, što je izazvalo nove svađe unutar vile. Neslaganje između Andree i Anite rastužilo je emotivnu Slavonku, a Sarine provokacije naljutile su Maju i rasplakale Nikolinu.

“Cijeli koktel party se svodi na neke svađe umjesto da se zabavljamo. No ne mislim odustati i borit ću se do kraja za Miju”, rekla je Nikolina u suzama, a zagrljaj Gospodina Savršenog utješio ju je u trenu.

Nakon niza svađa i teške drame Mijo je najavio kako je kucnuo čas i stigao red na ceremoniju ruža. Jedina sigurna od ispadanja bila je Nuša, koja je svoju ružu zaradila već na Brijunima. Nakon što je Mijo podijelio gotovo sve ruže te ostao na onoj posljednjoj, morao je odlučiti kojoj će djevojci pripasti – Alenki ili Andrei. Iako su se sve djevojke nadale kako će ispasti Andrea, Gospodin Savršeni je upravo njoj osigurao ostanak u vili.

“Između Mije i Alenke nije bilo kemije, ali što je između Mije i Andree da je još uvijek želi u ovom showu, zaista ne znam”, komentirala je Nuša, a Anita je izjavila kako će joj Alenka strašno nedostajati.

“Hrabro ovo podnosim i nadam se nekom piću u Zagrebu”, rekla je Alenka te napustila show.

Izvor: Indeks.hr

Facebook Komentari