Marko Bošnjak neću zaboraviti Ramu
Glazba

MARKO BOŠNJAK: “Nikad neću zaboraviti Ramu, u Zagrebu mi nedostaju prijatelji i mamina kuhinja”

Marko Bošnjak (15), dječak iz Prozor-Rame koji je prije tri godine svojim nastupima, ali i pobjedom u natjecanju „Pinkove zvezdice“ oduševio ne samo svoju BiH nego i cijelu regiju, nedavno je u Neumu sa svojim sugrađanima Davidom Glibom i Ivanom Vlajčićem održao predivan koncert.

Marko će još kratko boraviti u rodnom kraju, jer uskoro mora pakovati kofere za Zagreb. Tu će se vratiti u klupe Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju, ali i one u Glazbenoj školi „Husar&Tomčić“, piše Avaz.

– Uz zabavu i druženje na raspustu, pripremam se za nastavak školovanja. Iskreno ću vam reći da imam određene poteškoće s matematikom, pa moram vježbati – kaže Marko i dodaje da u Zagrebu planira snimiti obrade još nekih poznatih pjesama.

Istovremeno, do kraja godine svjetlo dana trebala bi ugledati njegova prva samostalna pjesma.

U Zagrebu mu, priznaje nam, najviše nedostaju mamina kuhinja i društvo iz ulice i zgrade.

– Uvijek se rado vraćam u moj Prozor. Mjesto u kojem sam se rodio i svoju BiH nikad neću zaboraviti, bez obzira na to kuda me put odvede – ističe Marko.

– U Zagrebu živim u učeničkom domu i taj život srednjoškolca ima svoja pravila. Pokušavam sve obaveze ispuniti. Naravno, novo je okruženje, ali sam stekao i nove prijatelje – rekao je  Marko za Avaz.

Izvor: Dnevnik

Facebook Komentari