MEGHAN I HARRY U AFRICI POKAZALI SINA ARCHIEJA Živahna beba oduševila poznatog aktivista i južnoafričkog nadbiskupa: 'Čini se da voli žene'
Celebrities

MEGHAN I HARRY U AFRICI POKAZALI SINA ARCHIEJA. ŽIVAHNA BEBA ODUŠEVILA POZNATOG AKTIVISTA I JUŽNOAFRIČKOG NADBISKUPA: ‘Čini se da voli žene’

Četveromjesečni Archie Mountbatten-Windsor, sin princa Harryja i vojvotkinje Meghan, pridružio se svojim roditeljima na druženju uz čaj sa južnoafričkim nadbiskupom i poznatim aktivistom Desmondom Tutuom i njegovom suprugom.

Na Instagram profilu kraljevske obitelji Sussex objavljena je snimka dolaska tročlane obitelji na čaj, a pritom se vidi kako maleni Archie uživa u majčinom naručju i radoznalo promatra što se događa i smješka se.

Desmond Tutu izjavio je kako je oduševljen što ima rijetku priliku i čast upoznati kraljevski par.

Na druženju su bili i njegova kćer i supruga koji su komentirali da mališan voli žene te da mu kamere nisu strane. Sve nazočne Archie je počastio osmjesima, a pokazao je da je prilično živahna beba.

Kao što su i najavili, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa uključili su svog prvorođenog sina u kraljevski protokol desetodnevnog posjeta Africi, što je malenome Archiju bilo prvi put.

Izvor: Jutarnji.hr

Facebook Komentari