Miočić demantirao glasine da je on protivnik Jona Jonesa
Ostali sportovi

MIOČIĆ DEMANTIRAO GLASINE DA JE ON PROTIVNIK JONA JONESA

 

UFC-ov prvak teške kategorije Stipe Miočić stao je na kraj špekulacijama kako je upravo on sljedeći protivnik P4P najboljeg borca svijeta i UFC prvaka poluteške kategorije Jona Jonesa.

Jones je prije desetak dana putem Tweetera poslao misterioznu poruku kako se nešto veliko sprema, te su odmah krenule glasine da se radi o mega meču s Miočićem.

“Vežite svoje pojaseve ljudi, velike vijesti uskoro dolaze”, napisao je Jones u poruci koja je zagolicala maštu fanova i medija.

Upravo je Miočićev lokalni portal Cleveland.com koji inače vrlo dobro informirano izvještava o karijeri svog UFC prvaka nakon analize potencijalnih protivnika za Jonesa došao do zaključka kako se možda radi o “Vatrogascu.”

No tu je mogućnost prvo isključio predsjednik UFC-a Dana White koji je u novom intervjuu potvrdio da promocija za Miočića u planovima ima treću borbu protiv Daniela Cormiera, a sada je i Stipe u razgovoru za CBS Sports jasno poručio da ne postoje nikakvi pregovori za borbu s Jonesom.

“Ne, to nema nikakve veze sa mnom. I ja sam vidio tu poruku, ali ne znam o čemu se radi. Nisam čuo ništa. Ja kod kuće igram video igrice sa svojom kćerkom. Stoga, ne znam ništa o tome”, priznao je Miočić.

Miočić je u kolovozu revanširao protiv Cormiera na UFC-u 241 i vratio u svoje vlasništvo pojas teške kategorije bez kojeg je ostao godinu dana ranije u njihovom prvom meču. Borac iz Clevelanda je u nastavku karijere spreman na bio kojeg izazivača, ali ističe Cormiera i Francisa Ngannoua kao najizglednije kandidate.

“Ja želim bilo koga. Oduvijek sam bio takav i koga god stave pred mene, ja ću se s njim boriti. Trilogija s Cormierom je odlična borba za mene. Ngannnou je isto dobar izbor, izgleda izvrsno u zadnje vrijeme. Slušajte, svi vole tešku kategoriju i gledati velike dečke kako se tuku, stoga nije me briga tko će to biti.”

Izvor: Jutarnji.hr

Facebook Komentari