Muškarac iz BiH poginuo u prometnoj nesreći u Njemačkoj
Crna Kronika

MUŠKARAC IZ BIH POGINUO U PROMETNOJ NESREĆI U NJEMAČKOJ

Tridesettrogodišnji Sarajlija poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila na državnoj cesti 2095. u njemačkom mjestu Grabenstatter. On je iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad Opelom i udario u drvo.

Kako piše portal Chiemgau24.de, istraga je utvrdila da je on prvo udario u bankinu na desnoj strani, izgubio kontrolu, prešao u lijevI trak i udario u drvo. Usprkos naporima ekipe Hitne pomoći da ga spasi, on je preminuo. Automobil je potpuno uništen.

Cesta je bila zatvorena nekoliko sati zbog očevida. Sarajlija se kretao iz Traunsteina ka Erlstaatu kada je “proklizao”. Od siline udara u drvo automobil je odbačen i završio je na biciklističkoj stazi, prenosi Klix.ba

Vatrogasci su izvukli mladića, ali je nažalost bilo prekasno. Riječ je o Damiru Dž. iz Sarajeva koji je živio u Traunsteinu. Mnogobrojni prijatelji i obitelj ostali su shrvani nakon što su čuli ovu tragičnu vijest. Tijekom jučerašnjeg dana odali su mu počast na društvenim mrežama. Za Damira su kazali kako je bio “veliki čovjek” i iskren prijatelj.

Izvor: Dnevnik.ba

Facebook Komentari