NIKAD MRŠAVIJA PJEVAČICA POSLIJE RAZVODA ZABLISTALA NA ROĐENDANSKOJ PROSLAVI
Celebrities

NIKAD MRŠAVIJA PJEVAČICA POSLIJE RAZVODA ZABLISTALA NA ROĐENDANSKOJ PROSLAVI

Adele se ozbiljno uhvatila vježbanja, a rezultati su itekako vidljivi.

Britanska pjevačica Adele predstavila je javnosti novu sebe, izdanje u kojem je dosad nismo vidjeli otkad je gotovo prepolovila svoju kilažu i nikada nije bila mršavija.

31-godišnja pjevačica pojavila se u senzacionalnom izdanju na proslavi 33. rođendan repera Drakea koja je održana u jednom holivudskom klubu. Za tu je prigodu izabrala crnu baršunastu haljinu koja je otkrila njezina ramena, ali i uski struk koji su svi primijetili.

Nekoć sam plakala, ali sada se znojim, napisala je pjevačica na Instagramu, a njezini su obožavatelji zaključili kako aludira na nedavni razvod i tesanju figure na pilatesu i u teretani nakon svega što joj se dogodilo.

Promjena se svidjela njezinim obožavateljima te su pohvalili njezin novi izgled.”Najljepša osoba u čitavom svemiru”, “O, bože, prava si bomba”, “Izgleda kao da je puno smršavjela”, “Sada je mršava”, “Oduzimaš dah, uljepšala si mi dan”, neki su od komentara koje je dobila.

Adele je krenula na sate pilatesa u lipnju ove godine i nakon toga je njezin život dobio sasvim novu dimenziju jer su se njezini kilogrami počeli topiti.

“Adele uživa u svojoj koži i to je njezin trenutačni prioritet, kao i da bude dobra majka sinu Angelu. Tome pridonosi gubitak kilograma, a njezini su prijatelji sretni što se dobro osjeća. Otvorila je novo poglavlje života”, izjavio je njoj blizak izvor.

Na Drakeovu rođendanu pjevačica se družila s 49-godišnjim Diddyjem i 35-godišnjim Chrisom Brownom, no nije bilo ni traga 37-godišnjem britanskom glazbeniku Skepti, s kojim ju u posljednje vrijeme povezuju. Šuška se da je Adele počela izlaziti s njim nakon što se razvela od 45-godišnjeg Simona Koncekog.

Izvor: Dnevnik.hr

Facebook Komentari

Oznake