Novogodišnji darovi za mališane zdravstvenih ustanova i vrtića
Brčko

Novogodišnji darovi za mališane zdravstvenih ustanova i vrtića

Predsjednik i dopredsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Esed Kadrić i Ivo Filipović dodijelili su danas novogodišnje darove mališanima u Centru za mentalno zdravlje, na Odjelu pedijatrije brčanske bolnice i Dječjem vrtiću „Evlad“.

Ovo je vrijeme darivanja i drago mi je da smo i ove godine našli vremena i sredstava da obiđemo naše najmlađe koje je nevolja natjerala da se nađu u Centru za mentalno zdravlje. Veliko je zadovoljstvo vidjeti osmjehe na njihovim licima i podijeliti ove trenutke s njima, njihovim roditeljima i zaposlenicima, rekao je Ivo Filipović, dopredsjednik Skupštine.

Primarijus doktor Zlata Paprić, voditeljica Centra za mentalno zdravlje istaknula je da je riječ o već tradicionalnom posjetu predsjednika i dopredsjednika Skupštine.

Darovi koje oni donesu prirede ogromnu radost djeci ali i roditeljima. Rekla je Paprić zahvaljujući u ime djece, njihovih roditelja i zaposlenih u Centru. Dodala je da u ovoj ustanovi na različitim tretmanima defektologa, psihologa, psihijatara i drugih stručnjaka oko 100 mališana.

U nazočnosti rukovodstva Javne zdravstvene ustanove darovi su podijeljeni i mališanima na Odjelu pedijatrije. Predsjednik Skupštine Esed Kadrić je rekao da je posjet mališanima koji se za vrijeme novogodišnjih blagdana nalaze na liječenju dio tradicije koju njeguju godinama.

Došli smo ih obići, obradovati darovima i zaželjeti im dobro zdravlje u novoj godini, rekao je predsjednik Kadrić.

Nihad Šibonjić, ravnatelj JZU zahvalio se predstavnicima vlasti ali i drugim udrugama i organizacijama koji u vrijeme novogodišnjih blagdana daruju mališane koji se nalaze na liječenju.

Na ovaj način oni pomažu našim malim pacijentima da im novogodišnji blagdani budu ugodniji, rekao je Šibonjić.

Predsjednik i dopredsjednik Skupštine podijelili su novogodišnje darove i djeci u dječjem Vrtiću “Evlad“, koja su svojim gostima priredila prigodan program.

Enver Tursunović, ravnatelj predškolske ustanove „Evlad“ zahvalio se na posjetu i novogodišnjim darovima za 230 mališana koji borave u ovoj predškolskoj ustanovi.

Facebook Komentari