NOVOIMENOVANA VODITELJICA MISIJE OESS-A U POSJETU BRČKO DISTIRKTU
Brčko

NOVOIMENOVANA VODITELJICA MISIJE OESS-A U POSJETU BRČKO DISTIRKTU

Novoimenovana voditeljica Misije OESS-a u BiH i veleposlanica Kathleen Kavalec boravila je danas u nastupnom posjetu Brčko distriktu BiH, gdje se u Gradskoj vijećnici sastala s gradonačelnikom Brčko distrikta BiH Sinišom Milićem, dogradonačelnikom Antom Domićem i glavnim koordinatorom Vlade Seadom Šadićem.

Zahvaljujem Vam se na posjetu i posvećenosti Brčko distriktu BiH. Uvjeren sam da ćemo i u vama imati dobrog suradnika kao što je to bio slučaj i s Vašim prethodnicima, istaknuo je gradonačelnik Milić u razgovoru s veleposlanicom Kavalec. On je dodao da Vlada Brčko distrikta BiH ima odličnu suradnju i konstantnu komunikaciju s Uredom OESS-a u Brčkom te da je niz zajedničkih projekata do sada uspješno realiziran.

Teme današnjega sastanka bile su pitanja nacionalnih manjina s naglaskom na naselje Prutače, borba protiv korupcije, oblast obrazovanja te buduća suradnja između OESS-a i Vlade Distrikta.

Voditeljica Misije OESS-a u BiH Kathleen Kavalec čestitala je dužnosnicima Distrikta na ostvarenom napretku i zahvalila se na organiziranom sastanku te izrazila potporu u daljnjem razvitku Brčko distrikta BiH kao i spremnost za suradnju.

Facebook Komentari