OBITELJ BALDWIN DOBIT ĆE JOŠ JEDNOG ČLANA
Celebrities

OBITELJ BALDWIN DOBIT ĆE JOŠ JEDNOG ČLANA

“Zvuk ovog snažnog srca neizmjerno me usrećuje, osobito poslije gubitka koji smo doživjeli ovo proljeće”

Hilaria Baldwin (35) u srijedu je na Instagramu s pratiteljima podijelila sretnu vijest: suprug, glumac Alec Baldwin (61) i ona čekaju peto dijete. Instruktorica joge objavila je i video u kojemu se mogu čuti otkucaji srca njezine bebe.

“Ne želim se pretvarati i lagati da se osjećam dobro… Prvih nekoliko tjedana borila sam se s iscrpljenošću i mučninama, ali presretna sam – otkrila je Hilaria, koja je s holivudskom zvijezdom Alecom u braku od 2012. godine.

– Nakon toliko beba, kad si trudna šest minuta, čini ti se kao da si trudna već šest mjeseci – našalila se glumčeva supruga ispod fotografije.

Par već ima kćer Carmen (6) te sinove Rafaela (4), Leonarda Angela Charlesa (3) i jednogodišnjeg Romea Alejandra Davida, a lijepa instruktorica joge saznala je da je u drugom stanju samo pet mjeseci nakon što je imala spontani pobačaj.

– Još je vrlo rano… Ali u meni raste mala osoba! Zvuk ovog snažnog srca neizmjerno me usrećuje, osobito poslije velikog gubitka koji smo Alec i ja doživjeli ovo proljeće – napisala je Hilaria na društvenoj mreži pa zatim objavila i prvi selfie s trudničkim trbuščićem.

 

Izvor: Jutarnji.hr

Facebook Komentari