OBUKA IZ OBLASTI EUROPSKIH INTEGRACIJA
Brčko Obavještenja

OBUKA IZ OBLASTI EUROPSKIH INTEGRACIJA

1.11.2019. Vlada Brčko distrikta BiH, putem Odjela za europske integracije i međunarodnu suradnju, u suradnji s Direkcijom za europske integracije Vijeća ministara BiH, s ciljem jačanja kapaciteta operativnih struktura, za državne službenike i zainteresovanu stručnu javnost organizira niz obuka iz segmenta europskih integracija.

Obuke će u periodu od 4. do 8. studenog u prostorijama HKD „Napredak” provoditi certificirani predavači Direkcije za europske integracije Vijeća ministara BiH. Iste se provode u skladu s Planom obuka u oblasti europskih integracija za 2019. godinu Vijeća minstara BiH te predstavljaju standardizirane obuke za unapređenje znanja učesnika koji već obavljaju poslove iz relevenatne oblasti.

Obuke će se provoditi iz sljedećih oblasti:

– „Metode, načini i tehnike usklađivanja zakonodavstva“ u periodu od 4. do 5. studenog tekuće godine, 

– „Upravljanje projektnim ciklusom i priprema projekata za potrebe IPA II“ u periodu od 6. do 7. studenog tekuće godine i 

 – „Pravo EU“ 8. studenog tekuće godine. 

Prema riječima gosp. Miroslava Geljića, šefa Odjela za europske integracije i međunarodnu suradnju, ovim obukama prisustvovat će do 60 polaznika, prevashodno s područja Brčko distrikta BiH, ali iz okolnih općina koje gravitiraju Distriktu.

Rok za prijave za ove obuke je do kraja radnog dana 1. studenog tekuće godine, a pod linkom /obrazovanje/aktuelne_obuke/ internet stranice www.dei.gov.ba moguće je izvršiti prijavu nakon čega će na istoj stranici biti objavljena konačna lista polaznika.

Facebook Komentari