ODBAČENI VATRENI POD SALVOM KRITIKA NAKON DEBIJA U PRVOJ MOMČADI: 'BIO JE NAJGORI' 'Prvi put je počeo utakmicu, a nije vidio gol! Džeko je za njega..'
Nogomet

ODBAČENI VATRENI POD NAVALOM KRITIKA NAKON DEBIJA U PRVOJ MOMČADI: ‘BIO JE NAJGORI

Nikola Kalinić nije se proslavio u sinoćnoj utakmici skupine J Europske lige u kojoj je njegova Roma u gostima remizirala protiv Wolfsbergera (1:1).

Po dolasku na posudbu iz Atletico Madrida ovoga ljeta Kalinić je sinoć prvi put krenuo u udarnoj postavi Rome. Odigrao je cijeli susret, a ugledna Gazzetta dello Sport istaknula ga je kao najgoreg igrača rimskog sastava koji u ‘nijednom trenutku nije bio opasan po suparnički gol’.

Prvi puta je započeo utakmicu u dresu Rome. Bilo je tu inteligentnih poteza, ali akumulirana hrđa nije mu dozvolila da uopće pronađe suparnički gol. Džeko je na drugoj razini, piše Gazzetta u tekstu pod naslovom ‘Zaniolo svjetlo Rome, Kalinić nije vidio gol’. Dakle, najboljim igračem Rome izabran je Nicola Zaniolo.

On je još jednom bio najbolja stvar koju smo vidjeli od Rome, a pokazao je ritam, snagu i brzinu.

Roma sljedeću utakmicu igra u nedjelju na domaćem terenu protiv Cagliarija, a nakon ovakve ocjene teško je za vjerovati da će Kalinić opet dobiti priliku, barem u prvom sastavu…

Izvor: Jutarnji.hr

Facebook Komentari