ODRŽAN "I CROSS BRČKO DISTRIKTA"
Brčko

ODRŽAN “I CROSS BRČKO DISTRIKTA”

U organizaciji Atletskog kluba Cross, juče je u Brčkom održana sportska manifestacija pod nazivom “I Cross Brčko distrikta”.

Natjecanje, u kojem je sudjelovala nekolicina klubova iz regije, te mnogobrojni atletičari, održano je u partizanskom parku, u blizini gradskog stadiona, na stazama pogodnim za ovu jedinstvenu atletsku disciplinu.

Organizatori ističu zadovoljstvo odzivom natjecatelja, te izražavaju nadu da će u budućnosti ovaj događaj zauzeti posebno mjesto na mapi sportskih dešavanja.

-S obzirom da je ovo 1. cross, jako sam zadovoljan, bilo je mnogo natjecatelja, pošto smo se i bazirali na njih. Također, pozitivno sam iznenađen i odzivom publike tokom današnjeg natjecanja. Vjerujemo da ćemo na sljedećem, II cross natjecanju, prisustvovati još ljepšem natjecanju. Zahvaljujemo se i volonterima Crvenog križa, te pekoteki Nimex, našem sponzoru koji su pomogli pri organizaciji ovog događaja, izjavio je za sportal.ba Davor Todorović, predsjednik Atletskog kluba Cross.

Organizatori čestitaju najuspješnijim natjecateljima.

-Organizacija je odlična, veliki odziv članova. Meni je ovo prvo natjecanje u cross jer sam tek počeo da se ozbiljno bavim atletikom, ovo mi je prvo značajnije natjecanje i zadovoljan sam medaljom i kvalitetnim druženjem sa vršnjacima, izjavio je Hodžić Adis, pobjednik utrke za juniore na 2000m.

Izvor: nula.49

Facebook Komentari