Brčko Vijesti

Posjeta Dragana Čovića brčanskom HDZ-u: Konkretnim mjerama ubrzati ekonomski i gospodarski oporavak i osigurati stabilnost

Predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas Distrikt Brčko i održao sastanak s dogradonačelnikom Distrikta Brčko i predsjednikom HDZ BiH Organizacije za Distrikt Brčko, dr. Antom Domićem i članovima Odbora Organizacije HDZ-a BIH u Brčkom.

Domaćini današnjeg sastanka upoznali su predsjednika Čovića sa trenutnim stanjem u Distriktu, prije svega gospodarskim i ekonomskim mjerama koje su vlasti Distrikta Brčko poduzele u prevenciji i rješavanju socioekonomskih pitanja nakon izvanrednog stanja i borbe s korona virusom. Solidariziranje u novonastalim okolnostima uz direktnu pomoć privatnom sektoru kroz konkretne mjere subvencioniranja i pomoći predstavljene su kao prioritet čije su aktivnosti već započele i biti će ostvarene prema svim gospodarskim subjektima koji su izravno pogođeni uključujući razne grane gospodarstva. Radna mjesta i očuvanje istih su u primarnom fokusu svih daljnjih mjera koje će se donositi na razini Distrikta.

Dužnosnici su razgovarali i o raspisivanju lokalnih izbora te aktivnostima i pripremama za iste.

Predsjednik HDZ-a BiH, iskazao je punu potporu svim aktivnostima i projektima prezentiranim na sastanku s dogradonačelnikom Distrikta Brčko i predsjednikom HDZ BiH Organizacije za Distrikt Brčko, dr. Antom Domićem te članovima brčanskog HDZ-a.

 

 

Izvor: HDZ BIH Organizacija za Distrikt Brčko

Facebook Komentari