PREDSJEDNIK I DOPREDSJEDNIK SKUPŠTINE RAZGOVARALI S VODITELJEM MISIJE OESS-A U BIH
Brčko

PREDSJEDNIK I DOPREDSJEDNIK SKUPŠTINE RAZGOVARALI S VODITELJEM MISIJE OESS-A U BIH

Predsjednik i dopredsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Esed Kadrić i Ivo Filipović razgovarali su danas sa voditeljicom Misije OESS-a u Bosni i Hercegovini, veleposlanicom Kathleen Kavalec (Ketlin Kavalek) i njezinim suradnicima.

Bio je ovo prvi susret veleposlanice Kavalec s rukovodstvom Skupštine Brčko distrikta nakon što je 24. rujna ove godine preuzela dužnost voditeljice Misije OESS-a u BiH.

Tijekom sastanka razgovarano je o dosadašnjoj i budućoj suradnji ove organizacije i Skupštine Distrikta.

Predsjednik i dopredsjednik Skupštine Esed Kadrić i Ivo Filipović ocijenili su dosadašnju suradnju veoma uspješnom i korisnom za napredak koji je ostvaren u mnogim oblastima života u Brčko distriktu. Izrazili su uvjerenje da će suradnja s novoimenovanom voditeljicom Misije OESS-a u BiH biti podjednako uspješna.

Voditeljica Misije OESS-a u BiH Kathleen Kavalec je poručila da će Skupština Brčko distrikt, kao i ostale institucije u Brčko distriktu i dalje imati potporu Misije OESS-a u BiH u daljnjem jačanju demokratizacije odnosa, unapređenja obrazovnog sustava i svih drugih oblasti koji će doprinijeti razvoju i napretku Brčko distrikta.

Facebook Komentari