Sastav Hrvatske za Poljud: Koliko Dalić vjeruje Rebiću?
Nogomet

SASTAV HRVATSKE ZA POLJUD: KOLIKO DALIĆ VJERUJE REBIĆU?

TRI dana ostala su do ključne utakmice hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo sljedeće godine. U povratku na splitski Poljud od 20:45 protivnik će u četvrtak biti Mađarska.

Pobjedom bi pobjegla najvećem konkurentu za prvo mjesto na četiri boda, a tri dana kasnije pretposljednjom utakmicom kvalifikacija u Walesu mogla bi osigurati plasman na Euro 2020.

Mađarska je u Budimpešti bila bolja rezultatom 2:1, a sastav za revanš je više-manje poznat. Jedina je dvojba status Ante Rebića koji igra jako malo otkako je u Milan stigao iz Eintrachta.

Dalić će pokazati koliko vjeruje Rebiću. Odigrao je sat vremena u posljednjih pet utakmica. Rebić je igrao protiv Italije na Poljudu prije četiri godine, a Niku Kovača su tada kritizirali. Hrvatski izbornik ima opciju njegovo mjesto dati mladima koji su nosili Hrvatsku do pobjede 4:0 u Slovačkoj, Vlašiću ili Brekalu.

Dalić želi Hrvatsku iz Bratislave, ali neće istrčati u istom sastavu. Ivan Rakitić vraća se u prvih 11, sinoć je konačno zaigrao i za Barcelonu, koja ga je udaljila od reprezentacije proteklih mjeseci. Njegov status kod izbornika je neupitan. Jedvaj ima prednost na desnom beku, iako je dvije posljednje utakmice startao Karlo Bartolec.

Izvor: Indeks.hr

Facebook Komentari