Severina: Mog sina su u školi zaključali, tjelesno i psihički zlostavljali...
Celebrities

SEVERINA: “MOG SINA SU U ŠKOLI ZAKLJUČALI, TJELESNO I PSIHIČKI ZLOSTAVLJALI…”

Pjevačica Severina Kojić na press konferenciji iznijela je teške optužbe na račun škole svojeg sina. Tvrdi da ga učiteljice tamo zlostavljaju. Iz škole su poručili kako se suzdržavaju komentara zbog dobrobiti djeteta…

“Događaju mi se u životu jako teške stravi u odnosu na moj život s djetetom i suprugom. Niame, u petak 11.10. u školi gdje moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, desio se incident kada mojem suprugu koji uredno sa mnom preuzima dijete nakon nastave i škole nisu dale dijete nego su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile, tjelesni i psihički povrijedile i tako su ga držale puna dva i više sati”, ovim riječima počela je svoje obraćanje na press konferenciji pjevačica Severina Kojić (47) pred okupljenim novinarima.

“Iako po sudskom sporazumu moj suprug ima pravo preuzeti dijete iz škole, ravnateljica škole, koja ima dosta tužbi u toj školi od ostalih majki, se s ocem dogovorila da nitko osim mene ne može preuzimati dijete, tako sam jedina majka koja ne može obavljati svoj posao. Jedina sam majka koja ne može biti bolesna, naime ja sam im poslala i ispričnicu jer sam imala malu tjelesnu ozljedu na plesnoj probi i tako dalje. Do danas me iz te škole nitko nije nazvao, dobivam prijeteće mailove od oca, dijete mi ne želi ići u školu jer je doživjelo veliku traumu jer je mislio da će cijelo vrijeme biti zatvoren u školi”.

“Vukle su ga za ruku, za ramena, za stomak, to sve imam i u liječničkom nalazu. I prijetile su mu da će, ako se ustane sa stolice, jer je vikao da hoće kod Igora, dobiti batine. Čak su mu vlastitim tijelom sprečavale izlazak iz razreda. Tek nakon dva i pol sata maltretiranja, ravnateljica koja se nije pojavila u školi, rekla je da je otac dao dozvolu da moj suprug preuzme dijete”.

Kako kaže pjevačica, ove informacije je morala javno podijeliti:

“Ja sam jedina majka koja ne smije na Instagramu objavljivati fotke sina jer je moj bivši to riješio na sumnjive načine”

Novinari su nazvali ravnateljicu škole koja kaže da se suzdržavaju od svakog komentara zbog dobrobiti djece jer smatra da svako njihovo dijete zaslužuje imati spokojno, odnosno mirno djetinjstvo.

Inače, cijeli ovaj niz optužbi dolazi uoči odluke suda oko skrbništva nad djetetom. Ročište je zakazano za kraj studenog.

Izvor: hercegovina.info

Facebook Komentari

Oznake