SJAJNA VIJEST ZA DINAMO
Nogomet

SJAJNA VIJEST ZA DINAMO

Sjajna je to vijest za navijače Dinama trenera i upravu kluba. Njegov menedžer Andy Bara tvrdi da će Olmo ostati u Dinamu sve do ljetnog prijelaznog roka, rekao je to u razgovoru za Sportkse novosti:

Gotovo sam siguran da Olmo ostaje u Dinamu. Kako stvari stoje, Španjolac neće prije idućeg ljeta napustiti Maksimir, osim ako u zimskom prijelaznom roku ne dođe ponuda koja se ne odbija.

Njegov menedžer i otac skloni su tezi kako će uljeto transfer biti unosniji, tim više što svi klubovi slažu momčadi na ljeto,a u zimi samo krpaju rupe.

Da sad u Dinamo dođe Griezmann, ne bi se kraj Petkovića naigrao. Tako je to u svakom klubu. Kad se formira momčad koja dobro igra teško je upasti i izboriti se za udarni sastav. Zato želimo da ostane pa da na ljeto kad sve ide iz početka”.

A sam Olmo je u Sarajevu, nakon primitka priznanja – najveće otkriće u regiji – rekao:

-Ne razmišljam mnogo o transferu, fokusiran sam na utakmicu s Manchester Cityjem i nastupe za trenutačnu ekipu. Dinamo je imao projekt koji je predviđao da budem veliki igrač i da budem gdje sam sada. U tome smo uspjeli, ali mlad sam i ovo je samo početak. Trebam još napredovati kako bih bio još bolji, kazao je Olmo.

Izvor: Dnevno.hr

Facebook Komentari

Oznake