SUTRA PROMOCIJA KNJIGE “BOCA U MORU” AUTORICE KATARINE MAROŠEVIĆ
Brčko

SUTRA PROMOCIJA KNJIGE “BOCA U MORU” AUTORICE KATARINE MAROŠEVIĆ

U sklopu kulturno sportske manifestacije “Frančeskovi dani Brčko 2019” sutra će s početkom u 18 sati u prostorijama Foajea u Domu kulture u Brčkom, biti održana promocija knjige “BOCA U MORU” mlade autorice Katarine Marošević.

Boca u moru je zbirka poezije, sastoji se od 58 pjesama u 9 poglavlja. Motiv je priroda i čovjek, tema je ljubav, a pjesme su pisane slobodnim stihom u strofičnoj formi s dvostihom, četverostihom. Pjesme koje šalju poruku za svakoga pojedinačno, svatko se može pronaći u ovim stihovima i vratiti se u vrijeme svoga tinejdžerstva i razmisliti o tomu kako sam tada ja razmišljao, a kako sada razmišljam?

O autorici:

KATARINA MAROŠEVIĆ

Rođena je 1992. godine u Vinkovcima, Republici Hrvatskoj.  Osnovnu školu završila u Tolisi, a srednjoškolsko obrazovanje u Općoj gimnaziji fra Martina Nedića u Orašju. Fakultetsko obrazovanje te zvanje profesorica hrvatskog jezika i književnosti stekla je na Mostarskom sveučilištu. Pjesme piše od svoje desete godine.Objavljivala ih je i u zajedničkim zbirkama  Književno-likovnog društva Rešetari iz Rešetara ( kod Nove Gradiške). Osim što piše poeziju, voli pjevati te svirati gitaru.

Facebook Komentari