Sve spremno za 18. Međunarodni sajam gospodarstva u Brčkom
Brčko

SVE SPREMNO ZA 18. MEĐUNARODNI SAJAM GOSPODARSTVA U BRČKOM

Nakon trećeg sastanka Organizacijskog odbora 18. Međunarodnog sajma gospodarstva gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić rekao je da je sve spremno za ovogodišnji Sajam, koji će biti održan od 7. do 9. studenog u Tržnom centru „Tropic“ u naselju Grčica.

-Očekujemo oko 150 izlagača. Sajam je upotpunjen i kvalitetnim pratećim sadržajem koji je Gospodarska komora u suradnji s Vladom organizirala, a promovirat ćemo Vladine projekte, prije svega program samozapošljavanja i mlade poduzetnike koji su se odlučili na ovaj korak u svom biznisu. Bit će održan i okrugli stol o Zakonu o poslovnim zonama, koji je usvojen u prvom čitanju u Skupštini, ali će se o ovoj temi razgovarati i šire, o poslovnim zonama, različitim konceptualnim rješenjima, jer se mi kao lokalna zajednica nalazimo pred izborom za koji od tih koncepata da se opredijelimo, rekao je Milić.
On je istaknuo da očekuje značajan posjet te pozvao sve koji su u mogućnosti da posjete Sajam uz napomenu da je ulaz besplatan.

-Ponovno nam se otvara pitanje stalnih prostorija u kojima bi se Sajam održavao, a to je tema kojom ćemo se morati ozbiljnije pozabaviti, zaključio je Milić.
Predsjednik Organizacijskog odbora Sajma Jelenko Ilić konstatirao je da su sve pripreme završene. -Sajam se za posjetitelje otvara u četvrtak u 10.00 sati, a svečano otvaranje predviđeno je za 11.00 sati. Pozivam sve građane i gospodarstvenike da posjete Sajam, zaključio je Ilić.
18. Međunarodni sajam gospodarstva „Brčko 2019“ održava se u organizaciji Gospodarske komore Brčko distrikta BiH, a pod pokroviteljstvom Vlade Brčko distrikta BiH.

Facebook Komentari