Thompson nakon svete mise u Čavoglavama pozvao mještane u svoju kuću: Danas mu je rođendan
Celebrities

THOMPSON NAKON SVETE MISE U ČAVOGLAVIMA POZVAO MJEŠTANE U SVOJU KUĆU. PROSLAVIO ROĐENDAN

‘Dotra je on još sinoć neke gajbe valjda će bit kakva fešta u njega’, rekla nam je jedna baka koja je išla u crkvu.

Kuća Marka Perkovića Thompsona (53) u Čavoglavama nalazi se 100 metara niže crkve Hrvatskih mučenika čiju je izgradnju inicirao i pomagao donacijama upravo pjevač.

U obiteljskom dvorištu igrala su se djeca i sa ničim se nije dalo naslutiti da Thompson slavi 53.rođendan. Desetak minuta prije početka mise u 11.30 sati Thompson je sređen izašao iz svoje kuće i krenuo u crkvu. Odjenuo je sako, bijelu košulju i traperice, a pratila ga je supruga Sandra.

Ona je prva ušla u crkvu, a pjevač se zadržao ispred s prijateljima. Netom prije početka mise Thompson je ušao u crkvu, kleknuo pred križ i sjeo u prvi red pored supruge. Nije vodio crkveni zbor kao prije nekoliko godina. Kako su nam rekli mještani nema više vremena za probe sa zborom.

Thompson je među prvima primio hostiju, a svo vrijeme tokom mise pjevao je crkvene pjesme. Na kraju mise fra Ivan je rekao kako je Marku danas rođendan.

Marko me zamolio da vam kažem da mu je danas rođendan i da vas pozovem na rakiju kod njega pa eto svratite – rekao je fra Ivan.

Thompson se nasmijao, a mještani su mu krenuli čestitati rođendan. Strpljivo je pozirao i za selfieje. Pitali smo jednu grupu žena hoće li svratiti kod Thompsona na rakiju.

A da je nešto drugo u pitanju možda i bi. Vidjet ćemo ako budemo imali vremena – zaključile su kroz smijeh.

Thompson je svaki vikend u Čavoglavama, ako ne nastupa. Ondje je počeo graditi i novu obiteljsku kuću. Zasad je dignuo samo kamenu ogradu i postavio kontejner za radnike da imaju gdje odmoriti.

‘Pravi je čovik. Šta čeka s izgradnjom kuće pitate? Ko će ga znat. Napravit će je, imat će veliko igralište za djecu’ – kažu mještani Čavoglava.

Izvor: Hercegovina.info

Facebook Komentari