U MOSTARU OBILJEŽEN POVIJESNI TRENUTAK ZA BIH
BiH

U MOSTARU OBILJEŽEN POVIJESNI TRENUTAK ZA BIH

Na svečanosti bili Dragan Čović, Fahrudin Radončić, Denis Zvizdić, Vjekoslav Bevanda…

U ljetnikovcu Radobolja u Mostaru sinoć je, u organizaciji BHANSA-e, održana posebna svečanost povodom povijesnog događaja za BiH.

Među brojnim uzvanicima, preuzimanje kontrole nad bh. nebom, od koje će BiH imati ogromne benefite, obilježili su i funkcionari i dužnosnici koji su dali značajan doprinos razvoju BHANSA-e i projektu preuzimanja kontrole nad bh. nebom.

Domaćin svečanosti bio je direktor BHANSA-e Davorin Primorac, a među brojnim uzvanicima bili su i predsjedatelj Doma naroda BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, izaslanik u Domu naroda BiH i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić, predsjedatelj Vijeća ministara Denis Zvizdić, državni ministri financija i obrane Vjekoslav Bevanda i Marina Pendeš, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, direktor SIPA-e Perica Stanić i njegov zamjenik Đuro Knežević, bivši državni ministar prometa i komunikacija Ismir Jusko, u čijem je mandatu urađen veliki dio posla kad je u pitanju preuzimanje kontrole nad bh. nebom… Prisutni su bili i direktori više javnih kompanija te brojne javne osobe.

Svečani prijem počeo je velikim vatrometom, a u programu kojeg su vodili Tarik Filipović i Adrijana Kurtišaj sudjelovali su Ana Rucner, Nina Badrić, Aleksandra Radović i Halid Bešlić.

Prije toga je prikazan film o povijesnom događaju preuzimanja kontrole nad bh. nebom.

dnevnik.ba

dnevnik.ba

dnevnik.ba

Dnevnik.ba

Facebook Komentari

Oznake