Gospodin savršeni
TV & Film

UPOZNAJTE NOVOG GOSPODINA SAVRŠENOG : ‘Već dugo sam solo, želim novu vezu’

Mijo Matić najpoželjniji je neženja u Hrvatskoj, kojeg će večeras u 20 sati upoznati gledatelji RTL-a u novoj, još ‘paprenijoj’ sezoni najočekivanijeg showa ove jeseni. Mijo Matić (27) dolazi iz Siska, a njegov je život sve samo ne uobičajen – on je osobni trener, prvak Hrvatske u bodybulidingu, vatrogasac, model, kolumnist – a sada i Gospodin Savršeni!

Iako se rodio u Ljubljani, djetinjstvo je proveo u Sisku, a ljubav prema sportu i neprestana želja za napredovanjem sa 15 godina dovela ga je do metropole, gdje je igrao za nogometni klub Zagreb, a kasnije i koprivnički Slaven Belupo. Nažalost, sa 18 godina morao je odustati od svojih snova, barem kad je riječ o profesionalnoj karijeri nogometaša.

„Trenirao sam karate, gimnastiku i nogomet, koji je bio moja najveća ljubav, pa kad sam zbog ozljede prestao igrati nogomet, to me jako pogodilo. Upisao sam se u školu za vatrogasca jer nisam želio ovisiti o roditeljima te sam počeo intenzivnije vježbati u teretani, što me dovelo do bodybuildinga te zlatne i apsolutne medalje u Mens physique visokoj kategoriji – titule prvaka Hrvatske u bodybuilldingu. Nedugo potom odlučio sam se usmjeriti na fitness i postati osobni trener, čime se bavim i danas. Uz to, radim u jednoj privatnoj tvrtki kao vatrogasac“, rekao je sin jedinac koji se, zahvaljujući atraktivnom izgledu, okušao i u modelingu te je u tome i dalje vrlo uspješan.

A svestran je i kreativan i kad uzme olovku u ruke. Svoja razmišljanja o životu i ljubavi donedavno je rado dijelio s javnošću u kolumnama za jedne dnevne novine. A kako bi mu i u privatnom, baš kao i u poslovnom životu, cvjetale ruže, odlučio se više posvetiti ljubavi i traženju družice. Dosad je imao dvije ozbiljne veze, ali već je dugo sam tako da je, priznaje, u potpunosti spreman hrabro se upustiti u izazov života i ponijeti titulu novog Gospodina Savršenog.

 

Izvor: Indeks.hr

Facebook Komentari