BiH

Uprava Aluminija komentirala ulazak Financijske policije

Predstavnici Financijske policije Federacije BiH boravili su jutros u Aluminiju d.d. Mostar, a s naše strane još možemo jedino potvrditi kako je u pitanju bio radni sastanak, rečeno je danas iz Aluminija za N1 povodom dolaska Financijske policije u prostorije poduzeća.

“Naravno, za detalje je najbolje kontaktirati Financijsku policiju, jer je isključivo u njihovoj nadležnosti davanje informacija o tome što ih je zanimalo u vezi s poslovanjem Aluminija”, rečeno je iz Aluminija.

Također, objasnili su što predstavlja interna anketa koja se provodi unutar tvrtke Aluminij.

“Ova anketa se provodi među djelatnicima društva ALUMINIJ d.d. Mostar s ciljem prikupljanja informacija za potrebe izrade Plana restrukturiranja i realizacije Plana zbrinjavanja viška radnika. Kao što možete pretpostaviti, provođenje ove naše ankete temelji se na zaključcima sastanaka s Vladom FBiH, a sve s ciljem provođenja mjera koje se odnose na zbrinjavanje uposlenika.

Stoga je cilj ove ankete definirati s jedne strane kategorije ljudi koje žele ostati raditi, kao i one djelatnike koji ne žele dalje ostati uposlenicima Aluminija. Ponuđena primanja za one koji žele ostati raditi odnose se na prvu fazu pokretanja proizvodnje. O rezultatima još ne možemo govoriti, a više detalja znat ćemo nakon rezimiranja i analize svih anketnih listića, o čemu ćemo kasnije upoznati Vladu Federacije, uposlenike Društva Aluminij i javnost”, priopćeno je iz Aluminija za N1.

Izvor: Dnevnik.ba

Facebook Komentari

Glas Posavine

Glas Posavine je novi informativni portal koji daje drugačiji pogled na određene teme.

Dodaj komentar

Komentirajte