PROCURILE FOTOGRAFIJE NOVOG HRVATSKOG DRESA večeras po potvrdu plasmana na EP
Nogomet

VATRENI VEČERAS PO POTVRDU PLASMANA NA EP

Utakmicu će suditi jedan od najboljih europskih sudaca, Nizozemac Björn Kuipers, a Hrvatska s njima ima ugodna iskustva.  Kada je on sudio Hrvatska je dobila četiri od šest.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u Cardiffu protiv Walesa igra kvalifikacijsku utakmicu za plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine.

Pobjedom bi izabranici Zlatka Dalića potvrdili sjajnu igru s Poljuda kada je poražena Mađarska s visokih 3:0, ali ono važnije, vatreni bi pobjedom osigurali plasman na prvenstvo.

Kao i sve utakmice reprezentacije, i ovu će prenositi Nova TV i Nova BH, a susret počinje u 20:45 sati.

Utakmicu će suditi jedan od najboljih europskih sudaca, Nizozemac Björn Kuipers, a Hrvatska s njima ima ugodna iskustva.  Kada je on sudio Hrvatska je dobila četiri od šest utakmica.

“Nema potrebe da srljamo. Nemamo pritisak s te strane. Ne znamo se braniti i igrati bunker. Ne mogu od tako kvalitetnih igrača tražiti da se brane. Morat ćemo biti strpljivi i pametni. Obrana će biti jako važna sutra. Ako to uspijemo, imat ćemo šansu prema naprijed. Ne možemo očekivati da ćemo doći na njihov stadion i razbiti ih. Oni su bili opasniji od domaćina Slovačke prije nekoliko dana i morat ćemo biti oprezni u obrani. Faza obrane će ostati netaknuta. Prema naprijed ćemo mijenjati. Dvije do tri promjene. Brozovića ćemo zamijeniti koji je nedostupan, a osim njega još dvije zamjene“- rekao je uoči posljednjeg treninga izbornik Zlatko Dalić.

Izvor: Dnevnik.ba

Facebook Komentari

Oznake