Vesna Dragojević otkrila kad i zašto je Oliver odlučio da neće nastupati u Srbiji
Celebrities

VESNA DRAGOJEVIĆ OTKRILA KAD I ZAŠTO JE OLIVER ODLUČIO DA NEĆE NASTUPATI U SRBIJI

Oliver Dragojević početkom devedesetih dao je obećanje da nikada neće zapjevati u Srbiji i jedan je od rijetkih hrvatskih pjevača koji je održao riječ.

Njegova supruga Vesna Dragojević gostovala je u emisiji Ognjena zemlja na bosanskohercegovačkoj televiziji TV1 i tom je prilikom otkrila zašto zapravo Oliver nikada nije otišao pjevati u Srbiju.

“Nikad ništa ružno nije rekao. On je bio takav, držao je do riječi u mnogo situacija, ne samo u toj. Kada je počeo rat, mama, tata i sestra su došli ovamo, bili su kod mene u Splitu. Vidjeli smo kako gore brodovi, tu je bio veliki brod od 10 metara mog oca, koji je počeo graditi kad sam išla u osnovnu školu, zvao se Kopakabana. Otac je vidio kako taj brod gori pa je plakao”, rekla je Vesna.

Oliver je mu je tada rekao: ‘Ja sam tamo puno radio, bilo sam milijun puta, ali ako vas to tješi, nikad neću tamo pjevati.’ To je jedina rečenica koju je rekao u vezi toga i ne bi spomenuo da ga nisu pitali. Često su novinari iz Srbije dolazili, nije imao ništa protiv. Narod nije ništa kriv”, kazala je Vesna.

Vesna je otkrila da je Oliver jednom novinaru rekao da će doći u Beograd kada vrate sve hrvatske nestale i pokupe sve mine.

Izvor: hercegovina.info

Facebook Komentari